MINUSTA

Minun tarinani

Kuvailen itseäni realistiseksi haaveilijaksi. Lapsena mummoni teki minusta lorun, jossa sanottiin näin: "Heli aina haaveilee, pilvilinnoja rakentelee." Heh, mikään ei ole noista ajoista muuttunut. Toki elämänkokemus on tuonut elämääni mukaan ripauksen realismia.

Hakiessani hierojakoulutukseen, olin kirjoittanut hakemukseeni, että olen kiinnostunut ihmisen henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Niitä kun ei voi erottaa toisistaan. Ja tämä on edelleen vielä 20 vuoden jälkeenkin punainen lankani hoitaessani asiakkaitani. 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 1998 ja oman yritykseni perustin vuonna 1999. Onhan tässä vuosien aikana ehtinyt monta ainutlaatuista ja hienoa tarinaa kuulla. 

Minusta on mahtavaa, että voin joka ikinen päivä todeta rakastavani työtäni. Olenhan haaveammatissani. Minulla oli nuoruudessani kaksi haaveammattia, puutarhuri sekä hieroja. Molemmat haaveeni olen toteuttanut. Vuosien varrella olen käynyt erilaisilla kursseilla täydentämässä ja syventämässä osaamistani hierojana. Vaikuttavin tähän mennessä on ollut VoiceWell- koulutus, mikä aukaisi aivan uuden "maailman" ja syvensi ajatustani sekä ymmärrystä ihmiskehosta ja sen toiminnasta. Näiden kurssien muokkaamana on kädenjälkeni vuosien varrella muuttunut aikalailla. Sen ovat saaneet huomata jo vuosia rinnallani kulkeneet asiakkaani.

Vuosien saatossa on maailma muuttunut ja se on tuonnut ihmisille aivan uudenlaisia kuormittavia asioita elämään. Tuntuu, että on koko ajan kiire ja pitäisi koko ajan opetella uusia asioita. Ja nämä näyttäytyvät minulle, lisääntyvinä hartia- ja selkä vaivoina. Stressi painaa hartioita kasaan ja alaselkä kipeytyy. Tiesitkö, että alaselän kiputila on hyvin usein stressin aiheuttamaa.

Niinpä haluankin hierojana sekä rentouttajana antaa asiakkailleni kiireettömän hetken, jolloin ei tarvitse tehdä tai ajatella mitään, voi vain olla ja rentoutua.

Suosittelenkin Sinua kokeilemaan yhdistelmähoitoa: HIERONTA + RENTOUTUS. Ensin lasketaan hieronnassa kierrokset alas, jonka jälkeen on rentoutus, missä syvennetään rentoutumista ja lisäksi annan positiivisia affirmaatioita. Tästä hoitoyhdistelmästä on ainoastaan hyviä kokemuksia.

Nautin työstäni todella paljon. -Käsillä ja sydämellä kuunnellen teen työtäni.

Hierominen on käsityötä- Siksi kannustan sinua kokeilemaan eri hierojia, jolloin huomaat että hierojien välillä on eroja. "Oman" hierojan löytäminen voi joskus ottaa aikansa - Varaa minulta hoitoaika ja tule kokeilemaan - jos vaikka minun tyylini hieroa olisi juuri sellainen mitä olet hakenut!


Tykkään kuvailla kaikkea kaunista ja minulle tärkeitä asioita. Alla joitain :)