Uudistuminen

11/09/2020

Noniin, tästä tämä alkaa uudistuminen uudistuneiden kotisivujeni myötä. Näillä sivuilla on varmasti paljon tuttua mutta ehkäpä jotain uuttakin minusta paljastuu...hui :)

Ehkäpä he, jotka minut tuntevat entuudestaan, eivät mitään erikoista huomaakkaan. Vain visuaalinen ilme on muuttunut, mene ja tiedä.

Tätä kirjoittaessani huomaan, että itseasiassa yrittäjyyteni aikana, on näitä uudistumisia ollut aiemminkin. Niinhän se on, että liike on lääke. Kun tulee tunne, että on jämähtänyt paikoilleen, on hyvä pohtia syitä moiseen ja toisaalta, miettiä kuinka tästä eteenpäin.

Mennyt kevät oli sellaista aikaa, että olisi keksittävä jotain uutta, koska yhtäkkiä kaikki pysähtyi. Ei sen uudistumisen tarvitse mitään suurta olla. Minulle se oli kotisivujeni uudistaminen. Ja uuden opiskelu, kuten videoiden tekeminen. Videoiden tekeminen tuntui aivan kamalalta. Yhden videon tekemiseen menee hyvinkin tunteja. Aluksi meni jopa päiviä. Mikä siinä sitten on? Itse huomasin, että kun alan puhumaan kameralle, muutun ihan jäykäksi pönöttäjäksi. Ja sitten se häpeäkynnyksen ylittäminen, se on ehkä pahinta. Sydän hakkaa tuhatta ja sataa hetkeä ennen  julkaise-nappulan painamista. Kyllähän se vieläkin kuumottaa ja niitä ottoja täytyy ottaa monta, kunnes on tulokseen tyytyväinen.

Minulle tällainen uudistuminen ja uudistaminen antaa ihan valtavasti hyvää energiaa ja hyvää mieltä. Tulee luoduksi ja opetelleeksi uusia asioita. Haastaa itseään, sillai sopivasti ja miellyttävästi.

Tämän tekstinkin kirjoittaminen on osa itsensä uudistamista ja uuden luomista. Prosessia. Ja sen häpeäkynnyksen ylittämistä. Varmastikin löytyy kirjoitusvirheitä ja hassuja lauseita. Sitä kun omistaa sellaisen tyyppiominaisuuden kuin lukihäiriö.

Mutta jostain on aloitettava, jotta kehittyy. Vai mitä?

Tänään on perjantai, joten toivotan Sinulle oikein mukavaa viikonloppua. Toivottavasti vietät sen siten kuten sinulle on hyvä. Itse vietän sen hevostellen :)

-Heli <3