Rauha ja Tyyneys

20/10/2020

Kylläpä aika rientää. Yrittäjyyttä jo 21 vuotta takana. Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että tässä vielä porskutetaan ja toivottavasti saankin tehdä vielä lisää vuosia työssä, jota rakastan.

Kulunut vuosi on ollut melkoisen haastava. Tunnen kuitenkin suurta kiitollisuutta siitä, että minulla on asiat olosuhteisiin nähden hyvin. Täällä sitä ollaan ja kiitos kuuluu teille, mahtavat asiakkaani!

Mitäpä Sinulle kuuluu?

Oletko muistanut levätä? Tarkoitan sillai ihan oikeasti? Levätä arjen haasteilta, ehkä niiltä ahdistaviltakin ajatuksilta, mitä saattaa mielessä olla.

Muistelin mennyttä kevättä ja aluksi tulleita ahdistuksen tunteita ja sitä paniikkia, mikä meinasi vallata mieleni. Mietin, että kuinka sitten loppujen lopuksi tuon alkuahdistuksen jälkeen olen pysynyt rauhallisena ja tasapainoisena kaiken epävarmuuden keskellä.

Alun lamaantumisen jälkeen päätin keskittyä hyviin asioihin. Minulla oli aikaa nautiskella pitkistä kävelylenkeistä omassa rauhassani. Istuskelin välillä ja uppouduin kuuntelemaan itseäni ja imemään silmilläni kaikkea kaunista. Niin ja hymyilin 😊 Tämän lisäksi tein ihan joka ikinen päivä ainakin kerran päivässä rentoutusharjoituksia. Voin kertoa, että rentoutusharjoitukset, jos mitkä rauhoittavat mielen. Eihän ne haasteet mihinkään katoa mutta ne eivät pääse suurenemaan liian suuriksikaan. Voi jopa löytää ratkaisujakin haasteiden taltuttamiseen. Löytää uusi tie, mitä pitkin kulkea. Luottamus itseen sekä selviytymiseen lisääntyy.

Näiden vuosien ajan olen enenevässä määrin vakuuttunut siitä, että suuri osa jännitystiloista on stressin, työssä ja/tai vapaa-ajalla, aiheuttamaa. Meillä on monella kehossa vuosien saatossa kertynyttä kuormaa. Ihminen on kuin sipuli, jota voidaan kuoria kerros kerrokselta. (Pidän tästä kielikuvasta.) Ja sieltä jostain syvältä löytyy syy moneen oireeseen. Se, päästäänkö sinne ytimeen asti, on monen asian summa.

Tässä pitkäaikaisen asiakkaani palaute

"Kiitos Heli. Tämä hetki oli tarpeen. Jo vuosia Helin hieronta-asiakkaana käyneenä kaipasin hieronnan lisäksi pysähtymisen hetkeä kiireisen työn hallintaan ja itsensä kuuntelemiseen oman hyvinvoinnin hyväksi. Rentoutusharjoitus vastasi tähän tarpeeseeni. Suosittelen lämpimästä erityisesti heti hieronnan jälkeen. Tästä minulle uudesta kokemuksesta jäi rauhallinen rentoutunut olo ja ehdottomasti halu tulla uudestaan. " 

Maija Aalto

Niin, Maija tuli viettäneensä pienen "loman" hektisen arkensa keskellä. 😊

Olen luonut kaksi palvelupakettia stressiin ja siihen pienen "loman" viettoon. 

Toinen on nimeltään RAUHA ja toinen TYYNEYS

Rauha ja Tyyneys vievät sinut matkalle kohti keveyttä, hyvää oloa ja tasapainoa.


RAUHA (45-60min.): hieronta n. 15-20min, + rentoutusharjoitus (55 €)

TYYNEYS (75-90 min.): hieronta n.45 min + rentoutusharjoitus (75 €)


Olet lämpimästi tervetullut pysähtymään, rentoutumaan arjen keskellä.

-Käsillä ja sydämellä Heli


klikkaa >> NETTIAJANVARAUKSEEN


Alla kuvia keväältä :)