BLOGI

Pohdiskellen syntyjä syviä...

Koska olen pohdiskeleva ihminen, niin ajattelin, josko välillä purkaisin ajatuksiani tänne. Osa pohdiskeluista liittyy työhöni ja yrittäjyyteen, vällillä harrastuksiini toisin sanoen minun elämääni. Ehkäpä näin saat myös kuvan tyypistä, joka mahdollisesti sinua, läheistäsi tai ystävääsi saa hoitaa.

Huom. se, mitä tänne kirjoitan on ainoastaan minun omia ajatuksiani ja tunnetiloja...ei oikein eikä väärin.

Kylläpä aika rientää. Yrittäjyyttä jo 21 vuotta takana. Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että tässä vielä porskutetaan ja toivottavasti saankin tehdä vielä lisää vuosia työssä, jota rakastan.

Muisto

17/09/2020

Näin myrskyisenä päivänä on mukava vaipua hiukan hienojen, sydämeen säilöttyjen muistojen pariin. Hyviin muistoihin tulee silloin tällöin uppouduttua, etenkin silloin , kun on muuten hieman alavireinen fiilis. Toisinaan facebookissa törmää ihaniin muistoihin vuosien takaa. Kyllähän ne hymyn tuo kasvoille ja sydäntä lämmittävät tunnetilat. Toisinaan...

Uudistuminen

11/09/2020

Noniin, tästä tämä alkaa uudistuminen uudistuneiden kotisivujeni myötä. Näillä sivuilla on varmasti paljon tuttua mutta ehkäpä jotain uuttakin minusta paljastuu...hui :)